نعیمه اشراقی که موضع گیری های وی در ایام فتنه 88 بر کسی پوشیده نیست در اقدامی قابل توجه و به بهانه دفاع از زهرا مصطفوی دختر حضرت امام (ره) در مصاحبه با روزآنلاین گفته است: "کسی که بخواهد زهرا مصطفوی را به دروغگویی متهم کند تنها یک دلیل می تواند داشته باشد آن هم مجیزگویی و چاپلوسی است."
آیت الله علم الهدی در واکنش به نامه خانم زهرا مصطفوی دختر حضرت امام (ره) گفته بود اگر منظور ایشان این بوده که امام خمینی (ره)، آقایان هاشمی و خامنه ای را برای رهبری در نظر گرفته بودند، نه تنها این امر دروغ است بلکه خلاف واقع نیز هست. زهرا مصطفوی چند روز قبل در واکنش به عدم احراز صلاحیت هاشمی رفسنجانی در نامه ای خطاب به مقام معظم رهبری به شکلی وانمود کرده بود که گویا امام خمینی (ره) هر دو فرد را برای رهبری پیشنهاد داده بودند در حالی که به اذعان حاضران و نزدیکان امام خمینی(ره) در آن روزها، ایشان آیت الله خامنه ای را مناسب ترین فرد برای رهبری جمهوری اسلامی پیشنهاد داده بودند.
اما سوال اینجاست که پس از گذشت سی و اندی سال از انقلاب و رحلت امام خمینی(ره) چه می شود که زهرا مصطفوی یکباره به یاد سخن امام راحل می افتد و او را در کنار مقام معظم رهبری قرار می هد؟
نکته قابل توجه در مصاحبه نعیمه اشراقی در روزآنلاین اتهامی است که وی به مسئولان جمهوری اسلامی وارد می کند. اشراقی در پاسخ به سوال فرشته قاضی مبنی براینکه دلیل اصلی ردصلاحیت آقای هاشمی چیست؟ می گوید: "درباره دلیل اصلی نمی توانم حرف بزنم. آقایان هم که تنها به سن اشاره کرده اند. به نظر من انتقال قدرتی دارد صورت میگیرد. کسانی که ما به آنها انجمن حجتیه ای میگفتیم در زمان امام قدرتی نداشتند چون امام با تفکر انها مخالف بود و تفکر واپس گرایی داشتند که امام خطرشان برای کشور را از کفار و منافقین هم بیشتر میدانست اکنون شاهد هستیم که انتقال قدرتی صورت میگیرد بین پیروان امام و آنها. یعنی پیروان امام را از صحنه بیرون میکنند و از صحنه خارج می شوند و حجتیه ای ها قدرت را در دست می گیرند."
اشراقی در پاسخ به این سوال علنا اشاره می کند که افرادی در حال روی کار آمدن در نظام جمهوری اسلامی هستند که عضو انجمن حجتیه بوده و در حال کنار زدن خانواده امام راحل هستند.
به نظر می رسد اتهامی که اشراقی در این مصاحبه به مسئولان نظام جمهوری اسلامی وارد کرده است، موردی نیست که بتوان براحتی از کنار آن عبور کرد. زیرا نمی توان قبول کرد که یک نفر که خود را منتسب به بیت امام خمینی (ره) می داند، چنین اتهاماتی را به مسوولان نظام وارد کند و هر کس از دایره قدرت حذف می شود را یار امام و هر کس بر سر قدرت می آید را انجمن حجتیه ای بداند....
نکته دیگری که لازم است به خانم نعیمه اشراقی متذکر شد این است که چه تعهدی وجود دارد فردی که روزی در کنار امام راحل بوده است، امروز نیز لزوما در همان مسیر گام بردارد؟ این سخن شما از کدام منطق نشأت می گیرد که هر کس که در نزدیکی امام راحل بوده است امروز صلاحیت اداره امور کشور را برعهده داشته باشد؟ آیا به نظر شما معیار و ملاک داشتن صلاحیت و یا عدم صلاحیت افراد، شناسنامه و نام خانوادگی آنهاست؟
در طول تاریخ کم نبوده اند نمونه هایی که در بیوت ائمه اطهار حاضر بوده اند و بر سر سفره آنها تلمذ کرده بودند اما سرنوشت گذشتگان نشان داد، کنار بزرگان و امامان بودن مهم نیست باید بیاموزی که پشت سر آنها باشی!
خانم اشراقی؛ آیا آیت الله منتظری هم پس از رحلت امام(ره) از قدرت و نزدیکی امام طرد شدند؟ این اتفاق تاریخی که چندان هم دور نیست به خوبی اثبات می نماید؛ برای حضرت امام خمینی نیز آرمان ها و انقلاب اسلامی بسیار با ارزشتر از نام های خانوادگی و انتسابات فامیلی بوده است.
حال چه شده است که سخن گوهربار پدربزرگ خود را فراموش فرموده اید که فرمودند: "ملاک حال فعلی افراد است."
حتما مطالعه بفرمایید: تحلیل و بررسی نامه خانم مصطفوی به رهبر انقلاب